BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

NUFFNANG ADS

Saturday, January 8, 2011

Ampun dan Maaf...

Salam dan Halooo.....


Enteri kali ni aku tujukan kepada para pembaca yang ada setia pada blog aku...(eceh) eheheh.......
Aku nak mintak maaf sangat-sangat sebab lama gileeeeeeeeee.......tak tulis pape kat blog ni. Gile sunyi la..
2011...bermula Sem kedua aku sebagai pelajar universiti. Mula je minggu. BAM!! terus sibuk. Latihan. Kelas. Assignment. Memang sibuk sangat. Sampai sakit-sakit badan. Terkejar sane sini. Nak online pun susah sekarang.
Papepun. Aku akan cuba sedaya upaya untuk mengupdate(ayat ni tak ada dalam mana-mana kamus ye) blog ni.
Untuk korang, semoga 2011 ni merupakan tahun yang berjaya banding tahun-tahun yang lepas. Doakan kan untuk aku sekali ye kawan. ^_^

-Tamat-

2 comments:

Si Gadis Semasa said...

aku belum start bz lagi . huhuh :D

aqish basir said...

awk tape..
ade masa nanti..update le hehe

hapy new year